2 dolog, amiért a céges logózott munkaruha gazdagabbá tehet

2022.11.02

Egy egyedi munkaruha, amely a cégedről alkot egyfajta képet, nem lehet akármilyen. A vállalatod tökéletes megjelenésében rejlő lehetőségeket ki kell aknázni. Az egységes logózott darabok igen hatékony és ígéretes marketing eszköznek számítanak, amit sok válllakozás kihasználatalanul hagy. Ne tedd ezt Te is, helyette gondoskodj időben a dolgozók öltözködéséről.

Ebben a cikkben felsorolunk pár dolgot, amiben a céges logózott munkaruha segítheti a működést!

Miért éri meg emblémázott munkaruhába fektetni?

A kutatásokból kiderült, hogy az emberek több és nagyobb értékű üzleteket kötnek olyan márkákkal, ahol a dolgozók egyenruhában jelennek meg, abban kommunikálnak az ügyfelekkel. Ahol ez nincsen meg, ott a másik fél úgy érezheti, hogy nem figyelnek oda a márkaidentitásra, így inkább továbbállnak.

Elárulunk két előnyt, amit csak akkor szerezhetsz meg, ha a munkatársakat és a dolgozókat megleped egy egyedi logózott munkaruhával.

  • Vonzó képet alkotsz a cégedről!

Van róla sejtésed, hogy eddig mennyit költöttél el marketingre? Esetleg az üzlet vagy az iroda belső berendezésére? Bemutatkozó anyagokra és szórólapokra? Valószínűleg tudod a összeget, amin sokat csökkenthetnél, ha nagyban gondolkodnál. A céges ruhákkal ugyanis amellett, hogy vonzó képet alkotsz a vállalkozásról, sok esetben még a marketinges költségeket is alacsonyabban tudod tartani.

Cégvezetőként nem muszáj hatalmas pénzeket fektetned abba, hogy egységes legyen a megjelenés, ez azonban sokszor egyszerűbben megoldható a dolgozók öltöztetésével. A logózott felsők ugyanis azonnal azt sugallják, hogy a vásárló vagy az ügyfél jó helyen jár, ha megbízható és szakmailag hozzáértő vállalatot keres.

Ha tehát profi képet szeretnél festeni magadról a vevők és az üzleti partnerekben, akkor itt az ideje meglepni a dolgozókat pár emblémázott munkaruhával.

  • Hirdetés majdnem ingyen?

Egyáltalán nem azt mondjuk, hogy azért gyártass egyedi céges ruhákat, hogy aztán abból marketing eszközt csinálj, de azért ne is legyünk képmutatóak. Ha egy szép és igényes, emellett hordható és praktikus viselettel leped meg a munkatársakat, olyan ruhákkal, amelyeket szívesen viselnek, akkor nyert ügyed van. Jelentess meg rajta logót vagy szlogent, esetleg mind a kettőt és máris mondhatni ingyen reklámfelületet biztosítasz a vállalkozásod számára.

A céges ruháknak tehát számos előnyük van, hiszen amellett, hogy vonzó képet alkotsz a márkádról, marketing eszköznek sem utolsóak. Gondoskodj időben a felszerelésekről, így megkülönböztetheted magad a versenytársakkal szemben.